Testimonials

5/5

“In een prettige samenwerking met Petro is het logo van mijn bedrijf tot stand gekomen. Petro heeft daarin heel goed meegedacht en is met voorstellen gekomen. Hij is erg flexibel, reageert snel op mail en houdt zich aan de afspraken. Ik ben nog steeds héél erg blij met mijn logo!”

Jacqueline Reijnen

Testimonials

5/5

“Heel fijn hoe Petro meedenkt. Ik wist zelf heel goed wat ik wilde en Petro heeft het voor mij tot leven gebracht. Hij denkt mee, komt met ideeën, werkt heel snel en heeft een engelen geduld!
Heel blij met mijn logo, flyer, dropflag en advertenties voor de wijkbladen.”

Cindy Thijssen

Testimonials

5/5

“Voor mijn praktijk wilde ik graag een logo dat bij mij past; stoer, strak en geen standaard werk. Ik kende Petro al van ander werk van hem en ik heb hem gevraagd het logo voor mij te ontwerpen. Samen kwamen we erachter dat het een goed idee was om mijn initialen te gebruiken.

Tijdens ons tweede gesprek hebben we één logo uitgewerkt tot wat het nu is. Ik ben echt heel erg blij met het logo, het past bij mij en bij mijn praktijk. Bedankt Petro voor het vertalen van mijn wensen in een mooi logo!”

Karin Herder

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Let's Get in

Touch

Adres

Alleen op afspraak

Algemene Voorwaarden/Disclaimer

PDF

Over SPG

Studio Petrografisch is een ZZP-er. Maar omdat ik ook samenwerk met andere vakmensen, spreek ik op mijn website in de ‘ wij-vorm’.